Testimonials
Ik ben met Lionel aan de slag gegaan omdat ik voor belangrijke veranderingen en beslissingen stond en ik dat niet alleen wilde doen.

Als coach is Lionel consequent, bereikbaar en to-the-point. Hij onderscheidt zich in efficiëntie (hij verdoet geen tijd) en focus (hij blijft je met je neus op de essentie drukken). Dat heeft mij geholpen bij de kracht die ik nodig had om tegen de stroom in mijn eigen koers te varen en een eigen kantoor te beginnen.

Ik kan daarom een coachingstraject bij Lionel van harte aanbevelen omdat het je onontkoombaar met jezelf confronteert en daarmee echt de boel in beweging zet

Jitteke Blussé

Advocaat, Caland Advocaten

Lionel is doortastend, schakelt snel, doet zijn werk met passie, weet verandering te brengen, is overtuigend, durft de spiegel bij een ieder voor te houden ongeacht positie. Hij onderscheidt zich door de flair en het lef waarmee hij zaken brengt, hij is constant ook zelf in ontwikkeling en durft ook zelf de spiegel voor te houden. Is altijd een paar stappen verder dan anderen (voert dus niet 100 jaar hetzelfde kunstje uit maar blijft ook zichzelf verbeteren). Hij leeft wat hij coacht.

Het traject mij heel veel nieuwe inzichten, persoonlijke groei, meer erkenning en een sterkere positie opgeleverd.

Ik kan Lionel van harte aanbevelen omdat hij zijn kennis op een bijzondere manier met je deelt waardoor je na elke sessie weer veel stof hebt tot nadenken, verbaasd bent over jezelf en er weer kansen liggen om een betere versie van jezelf te maken.

Karin Juliet

HR Manager, Bouwmaatschappij van Mierlo B.V.

Lionel is te omschrijven als Intens, direct en in zekere zin confronterend. Hij dwingt je bijna automatisch je grenzen te verleggen, het uiterste uit jezelf te halen en jezelf open te stellen.

Dat heeft mij tot op heden een groter zelfbewustzijn en in zekere zin vertrouwen in eigen kunnen gebracht. Ik kan Lionel daarom aanbevelen omdat hij mensen sterker en bewuster maakt in de meest ruime zin des woords.

Hans van Berghem

Manager Underwriting & Broking, Post & Co

Lionel is heel krachtig, ziet direct de pijnpunten, verwacht heel veel inzet van mijn kant, houdt niet van bullshit en geeft je al vanaf moment een heel veel inzichten waar je ook gelijk iets mee kan. Heel praktisch.
Hij onderscheid zich van andere coaches doordat ervan houdt de tijd optimaal te benutten, verdoet de tijd niet met allerlei niet-noodzakelijke rand-gesprekken. Komt direct to the point. Maar is tegelijkertijd ook een mensen-mens en heel begaan.
Vriendelijk, duidelijk en heel betrokken.

Het traject heeft mij heel veel inzichten gegeven. Vooral het inzicht dat er veel werk aan de winkel is en tegelijkertijd wel veel te winnen is. Ik doe intussen zelf een opleiding NLP en word eigenlijk tijdens iedere les herinnerd aan Lionel’s Coaching en aan het feit dat ik nu alweer zoveel verder ben dan toen. Hij heeft het wiel (proces) aan het draaien gezet en het is niet meer te stoppen.

Ik zou het iedereen gunnen om met Lionel het Coachingstraject in te gaan. Voor iedereen, ieder op zijn eigen gebied, valt er heel veel te winnen en krijg je veel eye-openers.
Tegelijkertijd moet je er wel klaar voor zijn en bereid zijn intens met jezelf aan de slag te gaan

Miranda Verhoef

Huidexpert, Jeunesse Eternelle Huidexperts

Lionel onderscheid zich van andere coaches omdat hij echt een vakman en ondernemer is van de bovenste plank zeg maar…een een super relaxte vent is..met heel veel humor…wat ik persoonlijk heel belangrijk vind !!!

Het traject heeft mij opgeleverd dat ik .een betere manier van voeding en trainings methode hanteer en een drive om meer te bewegen!!

Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: gewoon doen!

Toine van der Klei

PGA Golfprofessional

Ik wilde een flinke stap zetten in de ontwikkeling van mezelf. Op weg naar een (nog) betere versie van mezelf! Van tijd tot tijd is het goed om jezelf een spiegel voor te houden.

Ik heb voor Lionel gekozen omdat hij een bijzonder mens is. Hij is eerlijk en hij is recht door zee. Hij zegt de dingen zoals ze zijn en hij zegt het recht voor je raap: wat dat betreft is het een echte Rotterdammer. Hij is zeer resultaatgericht. Hij maakt het doel meetbaar en wil dat dat ook zo snel mogelijk bereikt wordt. Daarbij weet hij zich op indrukwekkende wijze aan te passen aan de persoon die hij coacht.

Hij doet geen dingen die hij niet eerst zelf ervaren heeft. Hij heeft niet een vaste methode; hij heeft een breed repertoire waarmee hij een op maat gemaakte aanpak kan aanbieden. Hij is niet goedkoop (en daarmee richt hij zich op een bepaalde clientèle), maar zoals een (oud-)notaris van onze familie wel eens heeft gezegd: “goede raad is duur, slechte raad is nog veel duurder”. En zo is het!

Ik heb in korte tijd heel veel geleerd, waar ik nog lang profijt van ga hebben. Ik ben daadwerkelijk een betere versie van mezelf geworden en met de input die ik allemaal gekregen heb kan ik voorlopig nog wel even door met mezelf verbeteren.

Voor coaching moet er wel een klik zijn met de coach natuurlijk, anders werkt het niet. Ik vond het in ieder geval: ‘money, well spent’. Dus, kan ik Lionel als coach aanbevelen? Dan zeg ik volmondig: JA!

Reint Grootveld

Managing Director, Nemag B.V.

Omdat ons bedrijf groeit ontstond de wens en uitdaging was om op sociaal en leiderschap gebied verdere stappen te maken.
Ik ben daarom met Lionel in zee gegaan omdat hij je op een andere en verassende manier laat kijken naar jezelf en de gewoontes die er door de jaren heen in zijn geslopen. Hier gaat hij op een vakkundige manier mee aan de slag en helpt je te groeien op mentaal en leidinggevend gebied.

Ik heb Lionel leren kennen als vakkundig, gedreven en ambitieus. Hij onderscheidt zich van andere coaches omdat hij recht voor zijn raap zegt waar het op staat en eist van degene die hij begeleidt gedreven te zijn om de beoogde doelen te bereiken.

Het traject heeft me een heldere blik en andere kijk naar mezelf gegeven waardoor ik bewuster ben geworden wat nodig is om te groeien in het leiderschap van mijn zaak in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan daarom Lionel zeker aanbevelen als coach. Coaching is maatwerk er is altijd wel iets waar je verder kan ontwikkelen op verschillende gebieden.

Rene Hogerheide

DGA, H2i isolatie bv

De doelstelling was groei en ontwikkeling voor mijn organisatie. Ik ben aan de slag gegaan met coaching om duidelijker in beeld te krijgen welke specifieke stappen te zetten en waaraan specifiek te werken om mijn gestelde doelen in een kortere tijd te behalen door effectiever te handelen.

Lionel is een zeer betrokken coach. Hij is direct, confronterend en doortastend. Eenmaal samen in kaart gebracht wat het te behalen doel is, zijn we vertrokken. Alles wat nodig is en bijdraagt aan het beoogde resultaat krijgt aandacht, comfortabel of juist het tegendeel…

Met name de directheid in de aanpak van Lionel onderscheidt hem mijns inziens ten opzichte van anderen. Hij praat je niet naar de mond, zegt eerlijk waar het op staat. Daarnaast neemt hij niet alleen zijn jarenlange ervaring als ondernemer mee in zijn aanpak ook zijn veelzijdige kennis op verschillende vlakken zorgt voor een hele veelzijdige aanpak.

Gedurende het coachingstraject heb ik veel geleerd over mezelf en mijn manier van ondernemen. Door deze inzichten heb ik verandering kunnen inzetten. Dit is de gehele organisatie ten goede gekomen.

Lionel neemt je in zijn gedrevenheid vanaf de start mee om het coachings traject zo waardevol mogelijk te laten zijn. Ik zou hem aanbevelen aan degenen die eerlijk naar zichzelf durven kijken.

Moara Daniëls

Directrice, Daniëls Openhaarden

Boek een intake


Admiraliteitskade 69
3063 ED Rotterdam

+31 (0)85 0269835
Info@lioneleersteling.nl